Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Η συνταγματική αναθεώρηση δεν είναι του παρόντος - Free Sunday
Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Η συνταγματική αναθεώρηση δεν είναι του παρόντος

Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Η συνταγματική αναθεώρηση δεν είναι του παρόντος

«Το ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεώρησης δεν είναι του παρόντος», φέρεται να είπε ο κ. Μητσοτάκης στην κ. Γεννηματά, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά αναφορικά με την πρόταση που απέστειλε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «οι αλλαγές στο Σύνταγμα απαιτούν ευρείες συναινέσεις που δεν διαμορφώνονται με ευθύνη του κ. Τσίπρα», ενώ, σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η πρόταση της ΝΔ για ευρεία αναθεώρηση του Συντάγματος «πηγαίνει πολύ πέρα από τα σωστά σημεία που θίγει η κ. Γεννηματά».

Από τη Χαριλάου Τρικούπη τόνισαν ότι η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν άλλα πέντε χρόνια» και, αναζητώντας κοινό τόπο, θύμισε στον κ. Μητσοτάκη πρόσφατο άρθρο του ίδιου για την ανάγκη αλλαγής του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών.Από τη Χαριλάου Τρικούπη τόνισαν ότι η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν άλλα πέντε χρόνια» και, αναζητώντας κοινό τόπο, θύμισε στον κ. Μητσοτάκη πρόσφατο άρθρο του ίδιου για την ανάγκη αλλαγής του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών.