Ο Ρουβίκωνας υποδέχεται τον Κουφοντίνα - Free Sunday
Ο Ρουβίκωνας υποδέχεται τον Κουφοντίνα

Ο Ρουβίκωνας υποδέχεται τον Κουφοντίνα

O εκ των ιδρυτών του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, υποδέχτηκε τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος σήμερα στις 9:20 το πρωί βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, παίρνοντας την τρίτη κατά σειρά άδεια του.

Ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη», τον οποίο παρέλαβαν, η σύζυγος και ο γιος του, εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένος αλλά δεν χρειαζόταν καροτσάκι για τις μετακινήσεις του, όπως χθες όταν βγήκε από το νοσοκομείο Κορυδαλλού.

Στον κ.Κουφοντίνα επιβλήθηκαν πιο χαλαρά μέτρα ασφαλείας, καθώς θα πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που θα διαμένει μόνο μια φορά την ημέρα (μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 2 μ.μ.), ενώ αντίθετα στις δύο προηγούμενες άδειες που του χορηγήθηκαν εμφανιζόταν στο Αστυνομικό Τμήμα δυο φορές την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα στο διάστημα που ο Κουφοντίνας έκανε απεργία πείνας πραγματοποίησαν εισβολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, ενώ έκαναν και «παρέμβαση» στον ιερό λόφο της Ακρόπολης απλώνοντας πανό υπέρ και κατηγορώντας την πολιτεία ότι «σκοτώνει» τον απεργό πείνας