Μπακογιάννης: Εκβιασμός και συναλλαγή η άδεια στον Κουφοντίνα - Δυσφορία από τις ΗΠΑ - Free Sunday
Μπακογιάννης: Εκβιασμός και συναλλαγή η άδεια στον Κουφοντίνα - Δυσφορία από τις ΗΠΑ

Μπακογιάννης: Εκβιασμός και συναλλαγή η άδεια στον Κουφοντίνα - Δυσφορία από τις ΗΠΑ

Επιτυχή εκβιασμό του κράτους και συναλλαγή χαρακτήρισε την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

“Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη”, αναφέρει ο κ.Μπακογιάννης.

Η πλήρης ανάρτηση έχει ως εξής:

Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται.

Η αμερικανική πρεσβεία σε ανακοίνωση που αναρτηθηκε στον λογαριασμό της στο twitter, χαρακτηρίζει «ντροπιαστική αδικία» σε βάρος των οικογενειών των θυμάτων του εκτελεστή της «17Ν» την άδεια που του χορηγήθηκε.

«H άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο αποτελεί περαιτέρω κίνητρο στους αναρχικούς ακολούθους του να διαπράττουν βιαίες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του», αναφέρει η ανακοίνωση