Στα καμμένα και στα κρυφα... - Free Sunday
Στα καμμένα και στα κρυφα...
O κ.Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Μάτι Λογαριασμός πρωθυπoυργού στο twitter

Στα καμμένα και στα κρυφα...

Μία ώρα διήρκεσε η επίσκεψη, την οποία πραγματοποίησε στο Μάτι, σήμερα Δευτέρα, μία εβδομάδα μετά από την τραγωδία, ο πρωθυπουργός, τον οποίο δεν συνόδευαν ούτε κάμερες, ούτε δημοσιογράφοι.

Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης, ανέφερε ο κ.Τσίπρας σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του πρωθυπoυργού στο twitter., περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της επίσεκψης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού,  «ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο»

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι. 

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο.»