Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω μας την κρίση - Ρος: Στηρίζουμε την Ελλάδα - Free Sunday
Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω μας την κρίση - Ρος: Στηρίζουμε την Ελλάδα

Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω μας την κρίση - Ρος: Στηρίζουμε την Ελλάδα

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα ξεπερνά την οικονομική κρίση, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. 

«Η Ελλάδα αφήνει πίσω την κρίση και πορεύεται σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ανάπτυξη και ασφάλεια για την περιοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, η οποία στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα οικονομικής συνεργασίας και προοπτική για επενδύσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο πρωθυπουργός παράλληλα υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, η οποία στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα οικονομικής συνεργασίας και προοπτική για επενδύσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Από πλευράς του, ο αμερικανός υπουργός Εμπορίου, τόνισε ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τη ΔΕΘ, την Ελλάδα και την οικονομία της. Τόνισε πως η συνάντηση αυτή γίνεται σε ένα σημαντικό μομέντουμ για την Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του που η κατάσταση στην Ελλάδα αλλάζει.

«Θέλουμε να στηρίξουμε την ΔΕΘ και την ελληνική οικονομία. Νιώθω μεγάλη χαρά. Η κατάσταση αλλάζει και η οικονομία βελτιώνεται», είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε, δε, πως παλιά ερχόταν πολύ συχνά στη χώρα μας.