Με παραίτηση απείλησε η Παπακώστα - Free Sunday
Με παραίτηση απείλησε η Παπακώστα

Με παραίτηση απείλησε η Παπακώστα

Με παραίτηση απείλησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί η υπουργός δεν την ενημέρωσε για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και προώθησε μόνη της το σχετικό ΦΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Παπακώστα φέρεται να απευθύνθηκε τηλεφωνικά στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος, υποτίθεται, είναι εκείνος που την πρότεινε για υπουργοποίηση στον Αλέξη Τσίπρα.
«Πάνο με καπελώνουν, θα φύγω» ακούστηκε, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες να λέει η κυρία Παπακώστα, με τον υπουργό Άμυνας να προσπαθεί (προφανώς, εκ του αποτελέσματος) να την ηρεμήσει.

Πληροφορίες, οι οποίες δεν διασταυρώνονται πάντως, καθώς δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, αναφέρουν ότι η κυρία Παπακώστα επιχείρησε να φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό προκειμένου να δεχθεί διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρχει ένας χειρισμός, που να την ικανοποιεί. Τελικά, όπως αναφέρουν πηγές, έγινε μία ολιγόλεπτη συνάντηση, την οποία είχε ανάγκη η κυρία Παπακώστα για να νιώθει ότι έχει τη στήριξη του κ. Τσίπρα.

Την επιχείρηση κατευνασμού της κυρίας Παπακώστα, ανέλαβε η υπουργός κυρία Γεροβασίλη, η οποία εθεάθη να συνομιλεί για αρκετή ώρα με την υφυπουργό της στο εντευκτήριο της Βουλής.