Προσαγωγές εν ...όψει αδικήματος το νέο δόγμα της κυβέρνησης - Free Sunday
Προσαγωγές εν ...όψει αδικήματος το νέο δόγμα της κυβέρνησης

Προσαγωγές εν ...όψει αδικήματος το νέο δόγμα της κυβέρνησης

Στην πολιτική «πρόληψης» ενέταξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, τις προσαγωγές πολιτών που έγιναν πριν από την κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά, ενώ χαρακτήρισε τις επιθέσεις κατά αστυνομικών και τα επεισόδια στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο, «επικοινωνιακό μπαράζ».Εστιάζουμε στην πρόληψη και όχι στην καταστολή, δήλωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, η κυρία Παπακώστα σύμφωνα με την οποία «αν προλάβεις να πιάσεις κάποιον» πριν τελέσει το αδίκημα, τότε δεν χρειάζεται καταστολή γιατί «έχεις λύσει το πρόβλημα πριν δημιουργηθεί»!

Η κυρία Παπακώστα ανέφερε επίσης εφόσον υπάρχει «περίπτωση καταπάτησης δικαιωμάτων πολίτη, θα επιληφθούμε αμέσως». «Αν δούμε ότι κάπου ξέφυγε ο έλεγχος, εμείς το εξετάζουμε.Όταν αυτό εξεταστεί θα σας πω τι έχει συμβεί, με φήμες τι να σας πω»,

«Εμείς και τις επιθέσεις αντιμετωπίζουμε και τα δικαιώματα των πολιτών προστατεύουμε. Δεν λέω ότι όλα γίνονται ιδανικά» συμπλήρωσε.Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι δεν υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας επικαλούμενη ως επιχείρημα ότι «μας εμπιστεύονται οι τουρίστες» αλλά και την αναβάθμιση από τη Moody's.

«Να μην δημιουργείται μια εικόνα που δεν αποκρίνεται στη δουλειά που κάνουν οι αστυνομικοί» συμπλήρωσε η κυρία Παπακώστα.