Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «έπνιξε» με φόρους και τσάκισε την μεσαία τάξη - Free Sunday
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «έπνιξε» με φόρους και τσάκισε την μεσαία τάξη

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «έπνιξε» με φόρους και τσάκισε την μεσαία τάξη

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπραεξαπέλυσε από τη Ρόδο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκηςζητώντας από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι έφτασε η ώρα της πολιτικής αλλαγής.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να θυμόμαστε όταν έρθει η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας, τέσσερα πράγματα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρώτον ότι για να έρθει στην εξουσία εξαπάτησε τους πολίτες με ψεύτικες υποσχέσεις

Δεύτερον ότι «έπνιξε» με φόρους και τσάκισε την μεσαία τάξη που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας

Τρίτον ότι χειρίστηκε τα εθνικά θέματα προκαλώντας μεγάλες ζημιές (κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα προβληματική) και

Τέταρτον ότι «δηλητηρίασε» την πολιτική ζωή του τόπου, δημιουργώντας νοσηρές καταστάσεις, επιδεικνύοντας παράλληλα θράσος και αλαζονεία.

Αναφέρθηκε επίσης στις διώξεις που ασκήθηκαν για την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τονίζοντας ότι «αντί να σκύψουν το κεφάλι στη μνήμη των 100 νεκρών, μας κουνάνε και το δάχτυλο».

«Δεν θέλω να ζητήσω την παραίτηση της κ. Δούρου, θέλω όμως στις προσεχείς εκλογές οι πολίτες να στείλουν μήνυμα και σε αυτήν και στον κ. Τσίπρα ότι πρέπει επιτέλους να πάνε στο σπίτι τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επισήμανε ακόμη ότι η πολιτική μάχη των ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου είναι ιδιαίτερα σημαντική και για το λόγο αυτό οι εκλογές αποκτούν μια ξεχωριστή διάσταση, αφού οι πολίτες μπορούν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στον κ. Τσίπρα και στην κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο και ότι πρέπει να φύγουν.

Επίσης ζήτησε να στηριχθεί στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές ο νυν περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.