Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου υπόσχεται ο Αλ. Τσίπρας - Free Sunday
Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου υπόσχεται ο Αλ. Τσίπρας

Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου υπόσχεται ο Αλ. Τσίπρας

Τη βεβαιότητα ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο να σχεδιάσει και νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση εξέφρασε ο πρωθυπουργός, επισκεπτόμενος την Άρτα.

«Έχω συνειδητοποιήσει γιατί λυσσομανάνε, το γιατί φαίνεται στη σημερινή συγκέντρωσή σας, εδώ στην Άρτα, αλλά και σε όλες τις περιοχές που γίνονται συγκεντρώσεις γιατί αυτές είναι η πραγματική δημοσκόπηση», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα πάρουν το μήνυμα τους στην κάλπη, όπως έγινε στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα, υποστήριξε.

Επίσης, προέβη στη δήλωση ότι «έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια» επισκεπτόμενος το υπό κατασκευή νέο τμήμα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων, ενώ γνωστοποίησε ότι τα εγκαίνια θα γίνουν τέλος Ιουνίου.

Στη διήμερη περιοδεία που πραγματοποιεί στην Ήπειρο, ο πρωθυπουργός επιθεώρησε τα έργα στο αεροδρόμιο και εν συνεχεία με δηλώσεις του επισήμανε ότι «τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει».

Παρατήρησε δε πως η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα «γιοφύρι της Άρτας», στα Ιωάννινα και επισήμανε ότι αυτή η μεγάλη καθυστέρηση είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους.