Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο Ζάππειο - Free Sunday
Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο Ζάππειο

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο Ζάππειο

Συνάντηση με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλη Βασιλικό, είχε σήμερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Ζάππειο.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Βασίλη Βασιλικό για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την παρουσία του συγγραφέα ως μία «πολύ σημαντική κίνηση» αναφέροντας: «Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό […] είσαι ένας διανοούμενος, από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στα γράμματα της χώρας μας». Όπως διευκρίνισε ο κ. Τσίπρας, δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει κομπλιμέντο, αλλά «είναι η πραγματικότητα».

Αναφερόμενος στους συμβολισμούς που ενέχει η παρουσία του Βασίλη Βασιλικού στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός σημείωσε απευθυνόμενος στον συγγραφέα: «συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτόν τον αγώνα δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ήθελα να σ' ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου».

Από την πλευρά του, ο κ. Βασιλικός ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι γι’ αυτόν ήταν μία επιβράβευση. Υπογράμμισε, δε, την έκπληξη που ένιωσε, λέγοντας: «το "επικεφαλής" μου την έδωσε στο κεφάλι».