ΣΥΡΙΖΑ: Διαθέσιμη διαδικτυακά η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών - Free Sunday
ΣΥΡΙΖΑ: Διαθέσιμη διαδικτυακά η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών

ΣΥΡΙΖΑ: Διαθέσιμη διαδικτυακά η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ https://isyriza.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής "οικογένειας" του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Η προσπάθεια αυτή, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι, σημειώνεται, να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική.

Αλ.Τσίπρας: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας και μπείτε μπροστά στον αγώνα για την κοινωνική αλλαγή», θα αποτελέσει το σύνθημα προς το συνέδριο του κόμματος το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «συνέδριο τομής και συνέχειας» καλώντας «να συνθέσουμε ένα πρόγραμμα προοδευτικής διακυβέρνησης που θα απαντά στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και του λαού».

Παράλληλα ο ίδιος έκανε λόγο για «μια νέα σχέση με την πολιτική» την οποία «θέλουμε να κάνουμε πράξη».

«Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη αλλά ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν στη λήψη των συλλογικών αποφάσεων», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για ένα «ένα πανδημοκρατικό κάλεσμα σε όλους με στόχο να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι στο πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έφτιαξαν οι αντίπαλοί μας».

Ο ίδιος αναφερόμενος στη νέα πλατφόρμα του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «το εργαστήρι της δημοκρατικής συμμετοχής στη νέα εποχή».

«Στη ζωή μας έχει εμπλακεί το κινητό. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τη δράση μας πιο αποτελεσματική ώστε να συμμετέχουμε στις συλλογικές αποφάσεις», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ήδη δουλεύουμε μέσα στην κοινωνία δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται, ώστε να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη του λαού μας».

«Έχουμε τη δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας για πετύχουμε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του αλλά όλοι εσείς που θέλετε να δυναμώστε την προοδευτική παράταξη του τόπου» υπογράμμισε ο Αλ.Τσίπρας.