Ένας μπαγάσας στην πολιτική - Free Sunday

Free Sunday skin left

Free Sunday skin left

Ένας μπαγάσας στην πολιτική

Ένας μπαγάσας στην πολιτική

«Αντιπολίτευση στο γόνατο» καταλογίζει η κυβέρνηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα απαντώντας σε ανάρτηση του στο facebook, στην οποία διαπιστώνει «ελληνική απουσία» στα θέματα των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.

«Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας...», κατέληγε ο κ.Τσίπρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας υπενθύμισε ότι «μπαγάσας (σκωπτικό) = κατεργαράκος, επιτήδειος»

Η ανάρτηση Τσίπρα

«Αποχή από τη ψηφοφορία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων οι βουλευτές της ΝΔ.Αποχή και του Πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ότι η Ελλάδα.

Αλλά ας μη γκρινιάζουμε...Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων.Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia.Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα...Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε.

Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας...

 

Η απάντηση Πετσα

«Ο κ.,Τσίπρας όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο. Η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί σε οποιοδήποτε κείμενο που δεν αναφέρεται ρητά στην τήρηση των υποχρεώσεων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Για τον κ. Τσίπρα είναι “ψιλά γράμματα” αυτά. Όχι όμως για τους Έλληνες. Γι΄ αυτό και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από την ψηφοφορία.Αλλά, ο κ. Τσίπρας δεν μένει μόνο σε αυτό. Αναφέρεται στην ανάρτησή του σε “Βορειομακεδόνες”, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει στη Συμφωνία των Πρεσπών να λέγονται “Μακεδόνες”. Σκέτο. Ούτε στον ίδιο δεν αρέσει η συμφωνία του; Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας*;

* μπαγάσας (σκωπτικό) = κατεργαράκος, επιτήδειος»