Απαντήσεις Καμμένου με τον Τσίπρα στην Κέρκυρα - Free Sunday
Απαντήσεις Καμμένου με τον Τσίπρα στην Κέρκυρα

Απαντήσεις Καμμένου με τον Τσίπρα στην Κέρκυρα

Την πολιτική του επανεμφάνιση κάνει σήμερα ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξη του που δίνει στα γραφεία των ΑΝΕΛ, σήμερα στις9:30 το πρωι για να απαντήσει σε όσα έχει αναφερθεί το όνομα του τις τελευταίες ημέρες.

«Αύριο πρωί 09:30 από τα γραφεία ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις ΩΣ ΕΔΩ» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το θέμα αφορά σε διάλογο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, όπως φέρεται να τον μετέφερε στον διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένο ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο κ.Καμμένος ζήτησε από τον κ.Παπαγγελόπουλο να διαψεύσει τον διάλογο αλλά εκείνος τον επιβεβαίωσε.

«Εγώ δεν θα μπω σε διάλογο με ανθρώπους που παραβιάζουν το νόμο, είναι ανήθικοι –γιατί με έχει μαγνητοφωνήσει σίγουρα- και επιπλέον παραβιάζει και τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος, ανεξάρτητα από τα άλλα που έχουν κάνει και θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή, έβαλαν τέλος και στην ισχνή δημοσιογραφική τους καριέρα. Ποιος άνθρωπος θα τους εμπιστευτεί να μιλάει και να τον καταγράφουν;» διερωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην είναι στην Αθήνα σε μία προσπαθεια να αποκτήσει κι άλλη ατζέντα πλην αυτής των σκανδάλων.

Ο κ.Τσίπρας επισκεπτεται την Κέρκυρα όπου θα έχει συναντήσεις με σωματεία εργαζομένων και εκπροσώπους φορέων του νησιού, ενώ το απόγευμα, θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείου.

Στις19:00 θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του νομού (Βόρειας Κέρκυρας, Νότιας Κέρκυρας, Κεντρικής Κέρκυρας- Διαποντίων νήσων και Παξών).