Η κυβέρνηση καλύπτει τον Πολάκη - Free Sunday
Η κυβέρνηση καλύπτει τον Πολάκη

Η κυβέρνηση καλύπτει τον Πολάκη

Πλήρη κάλυψη στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την υποστήριξη που παρείχε στον ειδικό γραμματέα τη ΕΣΗΕΑ, Φ.Φιλιππάκη αναφορικά με την απόπειρα κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ο κύριος Πολάκης είπε ότι δεκάδες μέλη της κυβέρνησης καθημερινά δέχονται απειλές για την ζωή τους... Στα σόσιαλ μίντια ακούγονται καθημερινά ένθεν κακείθεν άθλια σχόλια... Ακούγονται και πολύ χειρότερα», είπε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος προσέθεσε ότι "δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της πολιτικής αντιπαράθεσης και της τρομοκρατίας, όποιος το βλέπει αυτό καλλιεργεί τρομολαγνία και πρέπει να δώσει λόγο και όχι εμείς".
Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της οικονομικής κρίσης που δημιούργησε εντάσεις, ακόμα και πέραν του πολιτικώς ορθού, σημείωσε ο κύριος Τζανακόπουλος διευκρινίζοντας ότι δεν θα μπει «στην περιπτωσιολογία» του «πολιτικώς όρθού».

Ο κύριος Τζανακόπουλος επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε υβρίδιο ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερης πολιτικής και επιχειρεί να μας ταυτίσει με την τρομοκρατία - πρόκειται περί γελοίου επιχειρήματος».

«Η Αριστερά ποτέ δεν βρισκόταν σε πολιτικό πλαίσιο που να αποδέχεται την τρομοκρατική βία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε πολιτική κριτική σε όσους φέρουν ευθύνες για το πού πάει η χώρα», είπε και αναρωτήθηκε εάν «η πολιτική κριτική οπλίζει χέρια τρομοκρατών». 

 «Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου, κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)»., είχε γράψει ο κ.Πολάκης.