Κέντρο Κεφαλαλγίας στο ΙΑΣΩ βγάζει νοκ άουτ τις ημικρανίες - Free Sunday
Κέντρο Κεφαλαλγίας στο ΙΑΣΩ βγάζει νοκ άουτ τις ημικρανίες

Κέντρο Κεφαλαλγίας στο ΙΑΣΩ βγάζει νοκ άουτ τις ημικρανίες

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το νέο πρωτοποριακό Κέντρο Κεφαλαλγίας το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο των Εξωτερικών Ιατρείων του ΙΑΣΩ. Στο κέντρο θα εφαρμόζεται η νέα τεχνική αποσυμπίεσης του νεύρου που ευθύνεται για τον πονοκέφαλο μέσω μικροχειρουργικής (με τη χρήση μικροσκοπίου), με εξαιρετικά αποτελέσματα πλήρους ή πολύ σημαντικής ανακούφισης σε επιλεγμένους ασθενείς. 

Η χειρουργική ομάδα απαρτίζεται από νευροχειρουργούς και κρανιογναθοπροσωπικό χειρουργό εκπαιδευμένους στις ΗΠΑ, με μεγάλη εμπειρία στο πεδίο της χειρουργικής αντιμετώπισης του πόνου, και εφαρμόζει τα αμερικανικά πρότυπα περίθαλψης, ακολουθώντας τις συστάσεις της Αμερικανικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας (American Headache Society) και τα πρωτόκολλα άλλων διεθνών οργανώσεων κεφαλαλγίας. Σημειώνεται ότι η χειρουργική θεραπεία της κεφαλαλγίας προσφέρεται επί του παρόντος σε πολύ λίγα κέντρα εκτός των ΗΠΑ. 

Στόχος είναι η ανακούφιση των ασθενών, ώστε να βελτιωθεί η προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή. Για ραντεβού στο νέο Κέντρο Κεφαλαλγίας μπορείτε να καλέσετε στο 210 6184195.