Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Μια αλήθεια για την Αθηνά

Η κυρίαρχη εκδοχή για το διαζύγιο Ωνάση-Ντόντα ήταν ότι ο Βραζιλιάνος πρώην σύζυγος της χρυσής κληρονόμου ήταν άπιστος. Όμως ο «Guardian», που δεν είναι κίτρινη φυλλάδα, υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με την απληστία του Αλβάρο, που ήθελε ίση συμμετοχή στα πάντα. Το γεγονός ότι, παρά το προγαμιαίο συμβόλαιο που του εξασφαλίζει 11 εκατ. δολάρια (1 για κάθε χρόνο γάμου), διεκδικεί τη μισή περιουσία της Αθηνάς επιβεβαιώνει αυτό το σενάριο.

Μια λέξη για το Fb

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, πιστεύει πραγματικά στο δημιούργημά του. Και το αποδεικνύει με τον τρόπο που το χρησιμοποιεί ο ίδιος. Όταν, για παράδειγμα, κάνει ανάρτηση την πρώτη λέξη που είπε η κόρη του, Μαξ, δεν κρύβει ότι γι’ αυτόν η χρήση του συγκεκριμένου μέσου είναι κομμάτι της ζωής του. «Η Μαξ αγαπάει τον Μπιστ. Η πρώτη της λέξη: σκύλος» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Ένα όριο για τη Μαντόνα

Πολλοί Αμερικανοί καλλιτέχνες έκαναν καμπάνια υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, καθένας με τον τρόπο του. Όμως η βασίλισσα της ποπ ξεπέρασε κάθε όριο, υποσχόμενη στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει την υποψήφια των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα η Μαντόνα θύμισε στους θαυμαστές της ότι αυτό είναι κάτι που κάνει καλά και έκτοτε η αντισυμβατική πολιτική της παρέμβαση «τα σπάει». Την ξέρουν όλοι, παντού.