Οι 10+1 καλύτερες νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα φέτος στις ΗΠΑ - Free Sunday
Οι 10+1 καλύτερες νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα φέτος στις ΗΠΑ

Οι 10+1 καλύτερες νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα φέτος στις ΗΠΑ

  • TV

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι οι κρίσιμοι μήνες για το τηλεοπτικό θέαμα στην Αμερική. Φέτος υπάρχουν πολλές νέες σειρές που θα διεκδικήσουν μία θέση στη Μέκκα του θεάματος. Το μοτίβο λίγο έως πολύ το ίδιο, μυστικές οργανώσεις, τρομοκρατία, θεωρίες συνωμοσίας, αστυνομικές υποθέσεις, αληθινές ιστορίες και χρόνο να έχουμε για να βλέπουμε τα τηλεοπτικά διαμαντάκια εξ Αμερικής ορμώμενα. Παρακάτω μία λίστα με τις σειρές που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον μας…

1. The Crossing

Πρόσφυγες πολέμου ζητούν άσυλο σε μικρή αμερικανική πόλη. Οι πρόσφυγες όμως είναι και οι ίδιοι από την Αμερική και ο πόλεμος από τον οποίο προσπαθούν να ξεφύγουν θα γίνει μετά από 250 χρόνια. Η επιστημονική φαντασία στα καλύτερά της, αν και λίγο τραβηγμένο ακούγεται.  

2. Deception

Ένας διάσημος μάγος βλέπει την καριέρα του να καταστρέφεται από ένα σκάνδαλο. Για να ανακάμψει επαγγελματικά αρχίζει να εργάζεται για το FBI προσπαθώντας να πιάσει δολοφόνους χρησιμοποιώντας τη δύναμη των mind games. Ακόμα μία αστυνομική σειρά θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά.

3. The good doctor

Ένας νέος χειρουργός με αυτισμό, μετακομίζει από το ήρεμο χωριό του σε μία μεγάλη πόλη και ξεκινά να εργάζεται στο πιο απαιτητικό νοσοκομείο. Θα προσπαθήσει χρησιμοποιώντας το ταλέντο του και τις ιατρικές του γνώσεις να «διαγράψει» τις αμφιβολίες των συναδέλφων του και να ενσωματωθεί στην καλύτερη ιατρική ομάδα της χώρας. Ένας άλλος Doctor House έρχεται στη μικρή οθόνη.

4. Unit Zero

Μία ευφυής πράκτορας της CIA και ανύπαντρη μητέρα ταυτόχρονα, οδηγεί μία ομάδα μυστικών πρακτόρων στις πιο δύσκολες και απόρρητες αποστολές της υπηρεσίας. Η Τόνι Κολέτ κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και η σειρά προτείνεται ως πολλά υποσχόμενη.

toni collette

5. 911

Η δραματική σειρά ακολουθεί τους εργαζόμενους στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 (166 για εμάς εδώ) από τη στιγμή που απαντούν στις κλήσεις αβοήθητων πολιτών μέχρι τη λήξη «συναγερμού» για την κάθε υπόθεση. Η Άντζελα Μπάσετ είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών.

angela bassett 1024

6. Dynasty

Ναι καλά ακούσατε πρόκειται για το ριμέικ της Δυναστείας αλλά αντί για τη δεκαετία του ’80, οι πλούσιες οικογένειες της Αμερικής ζουν πλέον στη σύγχρονη εποχή. Οι Κάρινγκτον και οι Κόλμπις κατέχουν το μισό πλούτο των ΗΠΑ και τρέφουν τεράστια έχθρα οι μεν για τους δε. Λίγο σαπουνόπερα, λίγο διαμάντια, λίγο πασαρέλα με ακριβά ρούχα, κάτι θα πιάσει και αυτό.

7. For the people

Το δικαστικό δράμα αφηγείται τη ζωή και την προοπτική συνηγόρων υπεράσπισης ενώ ασχολούνται με πολύ προβεβλημένες υποθέσεις. Με φόντο τη Νέα Υόρκη και παραγωγό τη Σόντα Ράιμς (Grey’s anatomy, How to get away with murder, Scandal κλπ) έχει όλες τις προϋποθέσεις να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

8. Ghosted

Ένας ρεαλιστής αστυνομικός και ένας πράκτορας που πιστεύει στα μεταφυσικά φαινόμενα, προσλαμβάνονται από το FBI στο Λος Άντζελες για να ερευνήσουν περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στην πόλη.

9. Law and order True crime: The Menendez murders

Η γνωστή αστυνομική σειρά εξετάζει αυτή τη φορά μια αληθινή ιστορία. Τους φόνους ενός ζευγαριού από τους δύο γιους τους και τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες των ΗΠΑ έπαθαν ψύχωση με την υπόθεση.

10. The Deuce

Ο πρώην δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Ντέιβιντ Σάιμον μαζί με τον διάσημο συγγραφέα Τζορτζ Πελεκάνο, υπογράφουν το σενάριο της σειράς. Το σίριαλ μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του ’70 όπου ανθεί η βιομηχανία του πορνό, τα ναρκωτικά και η βία, ενώ ο πλούτος είναι συνυφασμένος με παράνομες δραστηριότητες. Τζέιμς Φράνκο και Μάγκι Τζίλενχαλ στους βασικούς ρόλους.

HIGHLIGHT

11. The assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Η δεύτερη σεζόν του American Crime Story έχει δράμα, λάμψη την Πενέλοπε Κρουζ και τον Ρίκι Μάρτιν και θα δώσει έμφαση στη ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη της μόδας. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2018, σίγουρα πάντως θα προβληθεί κατά τη φετινή σεζόν.

maxresdefault