Οι 3 σειρές που πρέπει να δείτε φέτος το καλοκαίρι - Free Sunday
Οι 3 σειρές που πρέπει να δείτε φέτος το καλοκαίρι

Οι 3 σειρές που πρέπει να δείτε φέτος το καλοκαίρι

  • TV

Οι τρεις προσεχείς μήνες φιλοξενούν πολλές πρεμιέρες αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών. Συνήθως τέτοια εποχή όλοι οι τηλεθεατές καθηλώνονταν για το Game of Thrones, δεδομένου ότι το εν λόγω σίριαλ όμως θα κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2019, μπορούμε να κρατήσουμε την όρεξή μας παρακολουθώντας κάποιες από τις νέες και πολλά υποσχόμενες σειρές που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

1. Αιχμηρά αντικείμενα

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν (η ίδια συγγραφέας είχε γράψει και το "Κορίτσι που εξαφανίστηκε") η σειρά κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο HBO. Πρωταγωνίστρια είναι η Έιμι Άνταμς και στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκουμε τον Ζαν Μαρκ Βαλέ (σκηνοθέτησε και το "Little Big Lies"). Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου μία δημοσιογράφος στην προσπάθειά της να καλύψει έναν τραγικό φόνο επιστρέφει στη γεννέτηρά της και ανακαλύπτει στην πορεία πολλά σκοτεινά μυστικά. Το τρέιλερ είναι τρομακτικό, καθηλωτικό και μαρτυρά μία εξαιρετική δουλειά. Οι τηλεκριτικοί στις ΗΠΑ αναφέρουν για την επικείμενη σειρά ότι θα είναι η κορυφαία της σεζόν!

 

 

2. Sweetbitter

Βασισμένη στο best seller της Στέφανι Ντάνλερ, η σειρά που κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάιο επικεντρώνεται στην 22χρονη Τες η οποία ακολουθεί μια κλισέ μοίρα, πηγαίνοντας άφραγκη και μόνη στη Νέα Υόρκη για να πετύχει. Βρίσκει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και η γλυκόπικρη περιπέτειά της αρχίζει. "Όλοι ήταν καινούργιοι κάποτε" αναφέρει το αφεντικό στην Τες για να την παροτρύνει στη δουλειά της και το σίριαλ αυτομάτως μεταφέρει τον τηλεθεατή στο παρελθόν, την εποχή που ήταν 20 κάτι και άρχιζε τη μεγάλη ενδοσκόπηση για το μέλλον. Η Τες θα συγκινήσει πολλούς από εμάς. Η Κέιτλιν Φιτζέραλντ και ο Τομ Στέριτζ κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Νέα Υόρκη φιγουράρει επίσης ως βασική πρωταγωνίστρια...

 

 

3. Patrick Melrose

Ο Ντέιβιντ Νίκολς μεταφέρει στη μικρή οθόνη την επιτυχημένη λογοτεχνική σειρά βιβλίων του συγγραφέα Έντουαρντ Όμπιν. Πρωταγωνιστής ο μοναδικός Μπένεντικτ Κούμπερμπατς στο ρόλο του Πάτρικ Μέλροουζ, ενός αμφιλεγόμενου χαρακτήρα που γίνεται έρμαιο των εθισμών του. Το σίριαλ κάνει flashback στην πλούσια ανατροφή του Μέλροουζ αλλά και την κακοποίηση που υφίστατο από τους γονείς του με άμεσες αναφορές στον τρόπο που διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του. Το μαύρο χιούμορ δίνει ώθηση στη σειρά η οποία κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου.