Η κολοκύθα είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο χρωματιστό λαχανικό. Διαθέτει πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά. Της Abir Wazzan* Μερίδες: 6 Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα…
Της Abir Wazzan* Μια συνταγή εμπνευσμένη από το Μαρόκο, η κουζίνα του οποίου φημίζεται για τους συνδυασμούς με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και κρέας. Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά…
Μια καλή συνταγή για κυριακάτικο brunch, πικνίκ ή σνακ στο σχολείο. Της Abir Wazzan* photos: Robert Altermoser Χρόνος εκτέλεσης: 45 λεπτά Μερίδες: 4 Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Συστατικά: Για τα λαχανικά:…
Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας των μαθημάτων δημιουργικής μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, το κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s ανακοινώνει την επανέναρξη τους, για το έτος 2018-2019! Στόχος της…
Οι ΔΟΜΕΣ και το Flix.gr σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, το Δειπνοσοφιστήριον και τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, σας προσκαλούν σε μια βραδιά υψηλής κινηματογραφικής απόλαυσης και γαστρονομίας.Στο πλαίσιο της…
Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL, το εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου και μας συγκεντρώνει ξανά γύρω από…
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη έκθεση τοπικών προϊόντων. Η νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη στον Πειραιά, από το Σάββατο 2 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.…
Το πρώτο sports & lifestyle restaurant της γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας Buffalo Wings & Rings άνοιξε στη Νέα Ερυθραία την Παρασκευή 25 Μαΐου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις του…
Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios. H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιουργήσανε την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το…