Cook files - Free Sunday - Results from #100

Γεμιστές μίνι κολοκύθες

Η κολοκύθα είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο χρωματιστό λαχανικό. Διαθέτει πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά. Της Abir Wazzan*   Μερίδες: 6 Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα…

Ψητό κοτόπουλο με γέμιση από κουσκούς, αποξηραμένα βερίκοκα και χουρμάδες

Της Abir Wazzan* Μια συνταγή εμπνευσμένη από το Μαρόκο, η κουζίνα του οποίου φημίζεται για τους συνδυασμούς με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και κρέας. Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά…

Γαρίδες με κόλιαντρο και σάλτσα δυόσμο: εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και εντυπωσιακό

Της Abir Wazzan* Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5-6 λεπτά Μερίδες: 4 Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Συστατικά • 16 μεγάλες γαρίδες • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • μια μεγάλη χούφτα κόλιαντρο…

Τα Μαθήματα Μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου επιστρέφουν στη Yoleni’s

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας των μαθημάτων δημιουργικής μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, το κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s ανακοινώνει την επανέναρξη τους, για το έτος 2018-2019! Στόχος της…

Μια βραδιά με θερινό σινεμά και live cooking στο Μουσείο Μπενάκη

Οι ΔΟΜΕΣ και το Flix.gr σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, το Δειπνοσοφιστήριον και τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, σας προσκαλούν σε μια βραδιά υψηλής κινηματογραφικής απόλαυσης και γαστρονομίας.Στο πλαίσιο της…

Το νέο Menu στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας φέρνει ξανά γύρω από το τραπέζι, στο ELEFSINA HOTEL

Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL, το εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου και μας συγκεντρώνει ξανά γύρω από…

Ανοίγει Taverna στο Bios

Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios. H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιουργήσανε την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το…