Εκλογές προτείνει στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Ζουράρις - Free Sunday
Εκλογές προτείνει στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Ζουράρις

Εκλογές προτείνει στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Ζουράρις

Εκλογές «αν οι δανειστές συνεχίσουν την ίδια εκβιαστική πολιτική» εισηγείται στον πρωθυπουργό, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.

«Αν οι δανειστές συνεχίσουν την ίδια εκβιαστική πολιτική απέναντι στη χώρα μας, τότε καλό θα ήταν ο Πρωθυπουργός να πάει τη χώρα σε εκλογές», είπε ο κ.Ζουράρις, επαναλαμβάνοντας την άποψη του ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή.

Ο κ.Ζουράρις επέμεινε στην ορθότητα της χθεσινής δήλωσης του σύμφωνα με την οποία «δεν πειράζει να χάσουμε κάποια νησιά», αν και παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε και να ερμηνευτεί «ως καθ’ υπερβολή» ενώ επικαλέστηκε την παρουσία του στα κοινά για να αντικρούσει ότι είναι μειωμένης φιλοπατρίας.

Αποστάσεις από τον κ.Ζουράρι σε ότι αφορά στα νησιά χωρίς να αποδοκιμάζει κατηγορηματικά τις δηλώσεις του, πήρε η επίσης από τους ΑΝΕΛ προερχόμενη υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά.

«Δεν θεωρώ ότι είχε κακή πρόθεση γι' αυτό που είπε για τα νησιά, εγώ, πάντως, δεν θα τα έλεγα αυτά», είπε η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία χαρακτήρισε τον Κώστα Ζουράρι «sui generis προσωπικότητα».