Κύρτσος: Απαξίωση των κομμάτων το σενάριο του συνασπισμού ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Κύρτσος: Απαξίωση των κομμάτων το σενάριο του συνασπισμού ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Κύρτσος: Απαξίωση των κομμάτων το σενάριο του συνασπισμού ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Εξωπραγματικό χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ., το οποίο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ.Κύρτσου στον προσωπικό του λογριασμό στο twitter, "ορισμένοι διερευνούν και στις Βρυξέλλες”.

“Δεν έχει σχέση με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και δυναμική ούτε με τους στόχους της ΝΔ”, είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά και στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Όπως σημείωσε ο ευρωβουλευτής, μια από τις ερωτήσεις που του θέτουν, «πρόσωπα από την Ευρώπη, με δικαίωμα υπογραφής στα ελληνικά ζητήματα», στις Βρυξέλλες, είναι «πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

«Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας ως λύση σε πολλά προβλήματα, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, είναι κι ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων», είπε ο κ.Κύρτσος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι «αν γινόταν κάτι τέτοιο ξαφνικά, πιστεύω ότι θα οδηγούσε στην απαξίωση των κομμάτων».

«Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σενάριο λύνει το πρόβλημα», είπε.

.Στο ίδιο σενάριο είχε αναφερθεί στην ίδια εκπομπή, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η ανάρτηση του κ.Κύρτσου, έχει ως εξής:

“Το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ το οποίο διακρίνει στον ορίζοντα ο κ. Κεγκέρογλου. Και στις Βρυξέλλες ορισμένοι διερευνούν αυτό και άλλα σενάρια. Εξηγώ ότι δεν έχει σχέση με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα&δυναμική ούτε με τους στόχους της ΝΔ.”