Ο Ρουβίκωνας απειλεί να διασύρει υπηρεσίες και Υπουργεία - Free Sunday
Ο Ρουβίκωνας απειλεί να διασύρει υπηρεσίες και Υπουργεία

Ο Ρουβίκωνας απειλεί να διασύρει υπηρεσίες και Υπουργεία

Την απειλή ότι “φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία”, καταθέτει ένας από τους ιδρυτές του Ρουβίκωνα με ανάρτηση του στο facebook, στην οποία σχολιάζει την παρέμβαση της οργάνωσης, στην Αυστριακή Πρεσβεία.

“Οι δε παρεμβάσεις έλαβαν χώρα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές”, αναφέρει ο κ.Γιώργος Καλαϊτζίδης ο οποίος επισημαίνει ότι έγιναν “χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή”.

Σε άλλη ανάρτηση λίγο νωρίτερα, σημείωνε ότι “η πρεσβεία βρίσκεται λίγα μέτρα απο την κλούβα που φυλάει το μέγαρο μαξίμου” και κατέληγε ότι “η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ”.

Στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε την παρέμβαση του Ρουβίκωνα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος:

Η ανάρτηση του κ.Κύρτσου έχει ως εξής:

“Ο Ρουβίκωνας, εισέβαλε στην πρεσβεία της Αυστρίας με γραμμή ΣΥΡΙΖΑ. Κατήγγειλε τον..εργασιακό μεσαίωνα στην Αυστρία. Η Βιέννη θεωρείται η καλύτερη, για να ζεις, πόλη στον κόσμο. Οι μισθοί στην Αυστρία υψηλοί, το κράτος πρόνοιας πολύ καλό,ανεργία 5%. ΣΥΡΙΖΑ - Ρουβίκωνας ξέρουν καλύτερα.”

Ακολουθούν οι δύο αναρτήσεις του κ.Καλαϊτζίδη :

Η δεύτερη ανάρτηση:

Στις 13 Ιούλη η εφημερίδα Καθημερινή έγραφε σε άρθρο οτι η ΕΛΑΣ είναι ενα βήμα μπροστά απο τον Ρουβίκωνα,με αφορμή δυο προσαγωγές μελών μας κοντά στην πρεσβεία της Αυστρίας. Τότε είχε αναφερθεί στα μίντια πως οι αρχές σταμάτησαν παρέμβαση της ομάδας στην εν λόγω πρεσβεία. Απο το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι του βιομήχανου Στασινόπουλου,έσπασε τα κεντρικά γραφεία της Leroy Merlin, έσπασε την εφορία Ψυχικού,επιτέθηκε με μπογιές στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο υπουργείο Υποδομών,και εισέβαλε μέσα στο κτίριο της Αυστριακής Πρεσβείας. Ολα αυτά χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή. Οι δε παρεμβάσεις έλαβαν χώρα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές. Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα. Θα συμβούλευα τους αστυνομικούς ρεπόρτερ να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα,και κυρίως να μην έχουν εμπιστοσύνη στις "πηγές" τους γιατί θα συνεχίσουν να εκτείθονται. Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
ΥΓ. Παράλληλα υπήρξε και συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους κατοίκους στο Μάτι.Οι δυναμικές παρεμβάσεις πρέπει και είναι ενα μικρό κομμάτι της δράσης μας.Τα δύσκολα είναι και αυτά που δεν "φαίνονται".Σε κανένα βίντεο..

Η πρώτη ανάρτηση

Εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στην πρεσβεία της Αυστρίας (για την ψήφιση του 12ωρου) πρίν απο λίγο.Η πρεσβεία βρίσκεται λίγα μέτρα απο την κλούβα που φυλάει το μέγαρο μαξίμου.Η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ.