Ο Παπαχριστόπουλος θα στηρίξει τις Πρέσπες, ο Κατσίκης απαντά ότι είναι ο μόνος - Free Sunday
Ο Παπαχριστόπουλος θα στηρίξει τις Πρέσπες, ο Κατσίκης απαντά ότι είναι ο μόνος

Ο Παπαχριστόπουλος θα στηρίξει τις Πρέσπες, ο Κατσίκης απαντά ότι είναι ο μόνος

Την απόφαση του να στηρίξει την κυβέρνηση, επανέλαβε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση», είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι μετά το τέλος της διαδικασίας θα παραδώσει την έδρα του ενώ διέψευσε τις φήμες περί συναλλαγής με τον πρωθυπουργό, λέγοντας «σε τούτα εδώ τα μαρμάρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν μια μυστική συνάντηση.

«Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε.

Απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι, «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα, να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

Μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής, είχε χαρακτηρίσει «δώρο» τη διαγραφή του από το κόμμα.

Ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποίθηση του οτι μόνο ο κ.Παπαχριστόπουλος θα διαφοροποιηθεί και προσέθεσε οτι οι ΑΝΕΛ πιστεύουν ότι η συμφωνία θα έλθει προς κύρωση στη βουλή, Φεβρουάριο ή Μάρτιο και όχι στο τέλος Ιανουαρίου που διαρρέει το Μέγαρο Μαξίμου ενώ επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συνταγματικής μεταρρύθμισης στα Σκόπια.