Ο Τσίπρας κέρδισε τον Δανέλλη στην εμπιστοσύνη, έχασε το ΠΟΤΑΜΙ για τις Πρέσπες - Free Sunday
Ο Τσίπρας κέρδισε τον Δανέλλη στην εμπιστοσύνη, έχασε το ΠΟΤΑΜΙ για τις Πρέσπες

Ο Τσίπρας κέρδισε τον Δανέλλη στην εμπιστοσύνη, έχασε το ΠΟΤΑΜΙ για τις Πρέσπες

«Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόρδας, σχολιάζοντας την απόφαση του βουλευτή του κόμματος, να υπερψηφίσει την κυβέρνηση.

«Δεν έχουμε δει ποτέ να γίνεται αυτό το πράγμα. Είναι ευτελισμός. Γυρίζουν την πλάτη στον κόσμο που ψήφισε. Δεν γίνεται άλλο να ψηφίζει ο λαός κι άλλο να βλέπει να γίνεται στη Βουλή. Δεν μπορεί αυτή η διαδικασία, να είναι εντάξει. Υπάρχει ζήτημα σε σχέση με την κυβέρνηση», είπε ο κ.Τσιόδρας στον ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς, προανήγγειλε επανατοποθέτηση στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η συμφωνία έχει θετικά και αρνητικά. Θα το δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό "ναι" στη συμφωνία των Πρεσπών, έχει δυσκολέψει η κατάσταση», είπε ο κ.ΜΑυρωτάς.

«Με την αποσκίρτηση θολώνει το μήνυμα για το Ποτάμι» είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος στον ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Μαυρώτας είπε ότι «οι εισηγήσεις που έχουμε στο πολιτικό συμβούλιο με την εξέλιξη αυτή αλλά και τα μηνύματα από τη βάση είναι προς την κατεύθυνση να μην στηρίξουμε οποτε είναι κάτι που θα επανεκτιμήσουμε».