Μπίζνα η συμφωνία των Πρεσπών κατά τον Καμμένο - Free Sunday
Μπίζνα η συμφωνία των Πρεσπών κατά τον Καμμένο

Μπίζνα η συμφωνία των Πρεσπών κατά τον Καμμένο

Ανοιχτό άφησε ξανά το ενδεχόμενο χρηματισμού του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.«Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι «όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα».

Όπως είπε «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς ένα εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται ότι μας πιάσανε κορόιδα»

Ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι έχει «δέσει με συμφωνίες» με την Αμερική ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε προτείνει να κάνουν κόμμα μαζί και να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος επανέλαβε τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις προκειμένου να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και προέβλεψε ως χρόνο διεξαγωγής των εκλογών πριν τις 25 Μαρτίου.

Σχολιάζοντας τη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη όπως την κυρία Κουντουρά και τον κύριο Κόκκαλη, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες.

«Εγώ δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν από τους βουλευτές που μου έφυγαν. Ο Λαζαρίδης θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μόνος του, μιλάω και με τον Γιώργο Βουλγαράκη», είπε ενώ επανέλαβε ότι μόνο οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων έχει ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας, σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν πρόβλημα με τη χρήση του όρου «Μακεδονία», στην ονομασία της γείτονος χώρας.
Σε ότι αφορά στη δικαιοσύνη, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις και «κάτι δεν πάει καλά».