Στο Μαξίμου ο δήμαρχος της Κωσταντινούπολης - Free Sunday
Στο Μαξίμου ο δήμαρχος της Κωσταντινούπολης

Στο Μαξίμου ο δήμαρχος της Κωσταντινούπολης

Δεκτός στο Μέγαρο Μαξιμου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα γίνει στη 1, ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα σε ανταπόδοση αντίστοιχης επίσκεψης του Κώστα Μπακογιάννη.

Οι δυο δήμαρχοι θα μείνουν στο Μαξίμου για μιση ώρα ενώ το απόγευμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης θα συνοδεύσει τον κ. Ιμάμογλου σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, και στις 21.00 θα επισκεφθούν το Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί την παράσταση Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ξενάγησης του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα, αύριο Tετάρτη στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Ιμάμογλου θα επισκεφθεί -συνοδεία του Δημάρχου Αθηναίων- την περιοχή της πλατείας Συντάγματος και το Ζάππειο, προκειμένου να δουν τα έργα αστικής ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Στις 16.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στη Λένορμαν και ο κ. Ιμάμογλου θα αναχωρήσει το βράδυ για την Κωνσταντινούπολη.