Αρχές Φθινοπώρου και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μαζί με την Saristi δημιουργούν το νέο μείγμα βοτάνων “ΚΥΚΛΟΣ”, αποκλειστικά για το Cycladic Shop. Ένα μείγμα από Αιγαίο και Φως, μαζί με…
Η αγαπημένη κουζίνα του Bios λειτουργεί ξανά από σήμερα με την γνωστή ομάδα του ξεχωριστού γαλλικού bistro της πόλης! Φιλέτο πάπιας με σως πιπεριού, ζουμερές entrecôte, κρεμμυδόσουπα, πατάτες gratin dauphinois…
Μερίδες: 6 Χρόνος μαγειρέματος: 80 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Μακλούμπε σημαίνει «αναποδογύρισμα» και είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Μέσης Ανατολής, η τέχνη του οποίου βρίσκεται στο σερβίρισμα, όταν πρέπει να…
Το Dacquoise είναι ένα γαλλικό γλυκό, ιδανικό για τo κυριακάτικο brunch μας. Της Abir Wazzan* Μερίδες: 8-10 Χρόνος ετοιμασίας: 180 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά Για τη μαρέγκα: 1…
Αυτή η συνταγή είναι πολύ εύκολη, έχει πολλές παραλλαγές, είναι υγιεινή γιατί δεν έχει ζάχαρη και με το κατάλληλο χτύπημα μετατρέπει ακόμα και το μέτριο καρπούζι σε γλυκό χυμό. Της…