Taste Files - Free Sunday - Results from #140

Νίκος Γαβαλάς: «Το καλό κρασί θέλει κόπο, στόχο και μεγάλη υπομονή»

 Η ιστορία ξεκινάει το 1906 με τον προπάππου του Νίκου Γαβαλά, τον Εμμανουήλ Γαβαλά, που φυτεύει τους πρώτους αμπελώνες. Τότε χρησιμοποιούσε τα μινωικά λαξευτά πατητήρια που υπήρχαν στο χωριό Άγιος…

Οι Food Sherlocks στη Yoleni’s

Σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 19:00, η οικογένεια της Yoleni’s θα φιλοξενήσει στον 4ο όροφο του πολυχώρου της στο Κολωνάκι, τις βραβευμένες με Estia Awards 2017 Food Sherlocks. Η ομάδα των…

Κρητικές γεύσεις στην Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της 8ης Παγκρήτιας Έκθεσης "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδας" που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2017, στηΘεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ, στο Περίπτερο 12.  Μετά…

Τα γεμιστά της Αργυρώς στην Ν. Υόρκη

Για 32η χρονιά διοργανώθηκε το Annual Chefs Tribute του Citymeals on Wheels στη Νέα Υόρκη, την Δευτέρα 12 Ιουνίου. Στην φετινή διοργάνωση με τίτλο “Λιμάνια της Μεσογείου – Ένα ταξίδι…

Love Your Local Market 2017

Με εορταστικές & εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από 17 έως 31 Μαΐου σε Αγορές και Ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα, ο ΟΚΑΑ ΑΕ συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Αγαπώ…

Επιχειρηματικότητα στην οινοποιία

Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες, έχει σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις μαζί με μια σύγχρονη, σφαιρική ματιά του επιχειρείν…