Taste Files - Free Sunday - Results from #30

Συνεχίζεται η παράδοση της Τσικνοπέμπτης στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης συνεχίζει την παράδοση της Τσικνοπέμπτης και προσκαλεί τους επισκέπτες του στο εστιατόριο του δευτέρου ορόφου την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα,…

Ένα Creamy Pop Up Brunch έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Μετά τις απολαυστικές “κραιπάλες” της Τσικνοπέμπτης και λίγο πριν τη νηστεία της Σαρακοστής, εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες από όλη την Αθήνα θα γιορτάσουν την έναρξη της Τυρινής Περιόδου παρουσιάζοντας…

Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο Μπενάκη

Μια ξεχωριστή πρόσκληση μας απευθύνει αυτή τη φορά το Μουσείο Μπενάκη.Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο και μάλιστα στο κτήριο της οδού Πειραιώς σε μια βραδιά που θα περιλαμβάνει χορό, φαγητό, ποτό, λαχειοφόρο…

Γλώσσα Meunière πικάντικη

Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά: • 4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το κάθε κομμάτι) • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι • 3 κ.σ. ελαιόλαδο ελαφρύ •…

Η τέλεια μπριζόλα

Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, οι συμβουλές των ειδικών της Weber θα σας βοηθήσουν να την πετυχαίνετε κάθε φορά! Η επιδίωξη της τέλειας μπριζόλας μοιάζει συχνά μάταιος κόπος – κάτι…

Τάρτα πορτοκαλιού με ελβετική μαρέγκα

Μερίδες: 8 Χρόνος μαγειρέματος: 75 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά Για τη βάση: • 4,5-5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις που έχουμε κοσκινίσει • 1,5 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη •…

Τα μελομακάρονα της γιαγιάς

Μερίδες: περίπου 4 κιλά Χρόνος προετοιμασίας: 1,5-2 ώρες Ψήσιμο: περίπου 30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά Τα υγρά υλικά: • 500 γρ. ηλιέλαιο • 150 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο •…

Γεμιστή γαλοπούλα από τη Μέση Ανατολή

Μερίδες: 10-12 Χρόνος προετοιμασίας: 24 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 3 ώρες Βαθμός δυσκολίας: δύσκολο Υλικά: • 5-5,5 κιλά γαλοπούλα Για την άλμη: • 7,6 λίτρα νερό • 570 γρ. αλάτι •…